Kastslotjes

Kastslotjes


Met een assortiment van meer dan honderd verschillende kastsloten zijn wij de specialist in sloten voor kasten, zowel oud als nieuw. Ouderwetse baardsleutelslotjes gaan nog al eens stuk, of de sleutel is weggeraakt. Dan hebben wij de oplossing voor u. Wij hebben een vervangend slotje, repareren het bestaande slot of we maken een sleuteltje bij uw slot. Zo zijn er inlaatsloten, halfinlaatsloten en oplegslotjes in allerlei verschillende maten. Neem altijd het oude slotje even mee voor de maat of het slotje te kunnen repareren als het slotje niet meer te koop blijkt te zijn. Als het een niet-afsluitbare kast is waar een slotje op moet dan is het handig om even een schetsje te maken van hoe de kast sluit.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel keuze
  • Altijd een oplossing
  • Advies op maat
  • Reparatie indien nodig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.