Keycords

Keycords


Gele, rode, groene, blauwe en ga zo maar door. Wij hebben keycords in veel verschillende kleuren. Onze keycords zijn voorzien van een handige clip om de sleutels los en vast te kunnen maken. Naast deze clip zijn onze keycords nog van een ander ding voorzien; de wurgbeveiliging. Dit is een clip die in het midden van het keycord zit en los klikt als het keycord ergens achter blijft hangen om te voorkomen dat de gebruiker gewurgd wordt door het keycord.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veilig in gebruik
  • Stevig
  • Verschillende kleuren
  • Geen scherpe delen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.