Meubelbevestigers

Meubelbevestigers


Het is iedereen wel eens gebeurt dat er iets van een meubel kwijt is geraakt in een verhuizing, bijvoorbeeld een zakje met bevestigingsmateriaal. Dan kan die kast, dat ledikantje of die stoel dus nog zo handig zijn maar dan gaat hij dus niet meer in elkaar. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment meubelbevestigingsmaterialen zoals: verlengde inbusschroeven, dwarsschroefdraadpennen en inslagmoeren. Kom gerust langs wij helpen u graag, bijna alles is per stuk te koop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Per stuk te koop
  • Verschillende modellen
  • Diverse maten
  • Originele kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.