Bewegingsmelders

Bewegingsmelders


Ter vervanging van een schakelaar kunt u ook kiezen voor een bewegingsmelder die wij in het assortiment hebben. Deze bewegingsmelder kan bij voorbeeld de schakelaar in het toilet vervangen, als iemand naar binnen loopt blijft het licht voor een bepaalde tijd branden. Hierdoor is geen contact nodig met een schakelaar: wel zo hygiënisch. Ook voor in een hal of andere doorloopruimte kan het erg handig zijn. U vervangt een schakelaar eenvoudig voor deze bewegingsmelder.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig te installeren
  • Instelbaar
  • Voordelig
  • Hygiënisch
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.