Draadeinden

Draadeinden


Draadeinden, ook wel draadstangen genoemd, zijn stangen met metrisch schroefdraad. Deze stangen zijn gemaakt voor universeel gebruik, bijvoorbeeld voor als een standaard bout niet lang genoeg is. Onze draadeinden hebben een standaardlengte van een meter en zijn per stuk te koop. Een draadeind is leverbaar in M3, M4, M5, M6, M8, M10 en M12. Een draadstang is te koop in gegalvaniseerd staal, rvs of in messing. Een messing draadstang is makkelijk te herkennen aan de gouden kleur. Een rvs draadeind is voorzien van een tipje groene verf om deze te kunnen onderscheiden van een stalen draadeind.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Per meter te koop
  • Drie materialen
  • Verschillende diameters
  • Goede kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.