Kruipolie

Kruipolie


IMAL, Ik Maak Alles Los, de beste kruipolie die er is. Kruipolie maakt alles los wat vast zit. Als bouten al heel lang ergens in vast zitten dan willen ze wel eens vast komen te zitten. Om te voorkomen dat de kop van de bout kapot gedraaid wordt gebruikt men kruipolie. Dit moet een tijdje intrekken waarna alles eenvoudig losgedraaid kan worden. Wij hebben grote en kleine busjes kruipolie van Griffon in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Maakt alles los
  • Kleine of grote verpakking
  • Bewezen effectief
  • De klusser kan niet zonder
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.