Dremel-accessoires

Dremel-accessoires


Het Amerikaanse merk Dremel produceert elektrisch gereedschap dat uitermate geschikt is voor doe-het-zelvers. Naast alle dremel machines beschikt Postma en Postma met meer dan 150 artikelen, over het gehele assortiment Dremel accesoires, zowel los als in sets verkrijgbaar. De dremel assecoires zijn bruikbaar voor graveren, frezen, schrapen, slijpen, scherpen, reinigen, polijsten, snijden en schuren. Daarnaast omvat het Dremel assortiment ook spantangen en opspandoorns.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Compleet assortiment
  • Schuren, boren en frezen
  • Goede kwaliteit
  • Handig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.