Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen


Een schuifdeur moet ergens mee heen-en-weer worden geschoven. In plaats van een greep wordt een schuifdeur vaak voorzien van een kom of pot die een schuifdeurkom wordt genoemd. Een schuifdeurkom ligt verzonken in de deur waardoor hij niet tegen de ander deur aankomt of tegen het kozijn opbotst als de deur helemaal in het kozijn wegschuift. Wij hebben schuifdeurkommen voor binnendeuren en meubels in verschillende prijsklassen en uitvoeringen, bijvoorbeeld voor een ensuite deur of een schuifdeurtje in een kast. Kom gerust even kijken in onze showroom, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Om in te frezen
  • Plak of schroef
  • Verschillende stijlen
  • Van klassiek tot modern
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.