Turbolijm

Turbolijm


In onze winkel vindt u verschillende soorten turbolijm van het Nederlandse bedrijf Dr. Turbo, eigenlijk gewoon de beste lijm die er is. Wij verkopen gewone turbolijm als zowel turbo lijmgel. Lijmgel wordt gebruikt voor meer poreuze materialen. Daarnaast verkopen wij ook speciale Dr. Turbo reiniger en primer voor optimale aanhechting en werking van de turbolijm. Voor materialen die niet meer goed op elkaar passen hebben wij ook Dr. Turbo Minerale Vulstof. Deze vulstof is waterdicht en overschilderbaar.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • IJzersterk
  • Droogt niet snel uit
  • Verschillende verpakkingen
  • Voor iedere lijmklus
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.