Sleutels & kluizen

Waar bent u naar op zoek?
38
Sleutels & kluizen

Sluit uw woning of bedrijfsruimte veilig af met onze SKG-gecertificeerde sloten. Benieuwd welk slot aansluit bij uw situatie? Wij adviseren u graag. Dat kan telefonisch, per e-mail of in onze winkel in Alkmaar. 

In onze winkel vindt u niet alleen alle soorten sloten en sleutels, maar ook een showroom waar u onze producten in het echt kunt bekijken. Van hang- en sluitwerk voor ramen en deuren tot hangsloten en lockerslotjes. 

15 van de 38 producten getoond Laad meer


Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.