Plaatmateriaal

Plaatmateriaal


Wij hebben verschillende aluminium platen op voorraad. Gladde plaat in verschillende diktes, getrommelde plaat en traanplaat. De platen zijn zestig bij tachtig centimeter. De dunne platen zijn desgewenst door ons op maat te maken. De aluminium platen worden vaak gebruikt om een stuk wand of een deur af te dekken tegen butsen en deuken. De traanplaten zijn geschikt om een talud aan te brengen, omdat deze van tranen zijn voorzien glijdt men hier niet op uit in tegenstelling tot een gladde plaat.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Dik en dun
  • Ook geperforeerd
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.