Aluminium binnendeurbeslag

Aluminium binnendeurbeslag


Aluminium deurbeslag is een voordelig, maar toch goed soort deurbeslag. Het kan hier gaan om toiletbeslag, loopdeurbeslag of kastbeslag, zowel op rozet als met een langschild. Wij verkopen zowel hol als massief aluminium binnendeurbeslag. Het massieve aluminium beslag gaat lang mee en is dus erg duurzaam. Daarnaast is het beslag relatief goedkoop maar wel van goede kwaliteit. Wanneer u naar onze winkel komt om nieuw binnendeurbeslag aan te schaffen is het erg belangrijk om de juiste maten op te nemen. Daarbij is de maat van het hart van de kruk tot het hart van de sluiting erg belangrijk.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Vergt weinig onderhoud
  • Makkelijk te monteren
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.