Spijkers

Spijkers


Wij hebben spijkers voor iedere toepassing. Hoewel er tegenwoordig veel geschroefd wordt is ook de spijker nog een onmisbaar ding voor iedere klusser. Spijkers zijn er met een platte kop, met een verloren kop of met een bolkop. Een spijker wordt geleverd in staal, messing of rvs. Rvs spijkers worden vooral gebruikt voor tochtstrips en dergelijke. Een standaard ijzeren draadnagel is geschikt om verbindingen in hout te maken. Doordat deze spijker gaat oxideren komt hij stevig in het hout vast te zitten. Een stalen nagel is geschikt om in steen of beton te slaan om bijvoorbeeld een lijstje op te hangen aan de muur. Messing spijkers worden vaak gebruikt om kleine reparaties te verrichten in donkere houtsoorten of natuurlijk voor de modelbouw. Wij hebben spijkers in verschillende verpakkingen op voorraad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ieder gewenste maat
  • Rvs, ijzer of staal
  • Kleine en grote verpakkingen
  • Voordelig en snel werken
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.