Huishoudtrappen

Huishoudtrappen


In het huishouden is de huishoudtrap eigenlijk onmisbaar.. Wij hebben een voorraad huishoudtrappen varierend van kleine varianten met drie treden tot grote huishoudtrappen met wel acht treden. Deze robuuste huishoudtrappen zijn aan de bovenzijde voorzien van de Altrex smartbox waarin handige spulletjes kunnen worden opgeslagen zoals schroeven, spijkers of kwasten. Altrex huishoudtrappen zijn de meest stabiele huishoudtrappen. Uiteraard hebben wij de losse doppen voor de voeten van de huishoudtrappen ook in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Lichtgewicht
  • Met garantie
  • Vernieuwend
  • Gebruiksvriendelijk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.