Profielen

Profielen


Met een assortiment van meer dan negentig verschillende aluminium, messing en stalen profielen hebben wij het profiel dat u zoekt. Om een hoek af te schermen of te verstevigen kan bijvoorbeeld een hoekprofiel gebruikt worden. Een H-profiel is voor verschillende doeleinden te gebruiken, onder andere om twee planken of platen van dezelfde dikte door te verbinden. Een afdekprofiel wordt gebruikt om een naad af te dekken, dit wordt ook wel een afdekstrip genoemd. Aan de rand van een dak zorgt een daktrim voor een goede afwatering. Een lekdorpel is een aluminium profiel wat kan worden gebruikt om te voorkomen dat water tussen de deur door slaat. Een platprofiel is een platte strip voor universele doeleinden. Deze profielen zijn allemaal in verschillende maten te koop en te verkrijgen per meter of per twee meter. Ook een T-profiel hebben wij in het assortiment. Een trapkantprofiel wordt uiteraard gebruikt om treden te beschermen of uitglijding te voorkomen.

Klik hier voor meer ijzerwaren van Postma en Postma.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Meer dan negentig modellen
  • Eén en twee meter lengte
  • Verschillende diktes
  • Op voorraad
Reviews (1)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.