Tappen en snijijzers

Tappen en snijijzers


Voor het maken en herstellen van schroefdraad in een gat of rond een pen wordt gebruik gemaakt van tappen en snijijzers. Een schroefdraadtap is er in diverse uitvoeringen; een handtap die in drie stappen een schroefdraad tap, een machinetap voor blinde gaten die in een keer het schroefdraad tapt en een schroefdraadtap voor doorlopende gaten. Deze tappen zijn te verkrijgen van m2 tot en met m16. Daarnaast hebben wij snijijzers, deze snijijzers kunnen worden gebruikt om schroefdraad aan te buitenzijde van een pen te snijden. Uiteraard hebben wij ook de bijpassende wringijzers en tapkrukken, dat zijn de hulpstukken waarmee een tap of snijijzer gebruikt kan worden.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Professionele kwaliteit
  • Vlijmscherp
  • Veel maten
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.