Magneten

Magneten


Magneten zijn een must-have voor iedere ijzerwarenwinkel. Daarom heeft ook de ijzerwarenwinkel van Alkmaar een enorm assortiment met verschillende magneten. Wij hebben magneten met een oog, om te plakken, met schroefdraad of met een gat in het midden om op te schroeven. Ook voor magneetvissen vindt u bij ons de geschikte magneet. Zelf koelkastmagneten maken? Dan hebben wij ook knipbare magneetband op voorraad. Deze magneetband komt op een rol en is zelf op maat te maken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een pakje kleine magneten. Wat voor magneet u ook zoekt; op naar Alkmaar want Postma en Postma heeft ‘m.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Allerlei modellen
  • Supersterk
  • Enorm assortiment
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.