Antiklimbeveiliging

Antiklimbeveiliging


Om te voorkomen dat ongewenste gasten over schuttingen, muren of platte daken klimmen kunt u overwegen om antiklimbeveiliging te plaatsen. Bij ons zijn zowel antiklimstrips als antiklimbeugels verkrijgbaar. De strips zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof of gegalvaniseerd staal en dus goed bestand tegen alle weertypen. De beugels zijn speciaal gemaakt om rond een regenpijp te bevestigen en omhoogklimmen daarmee te bemoeilijken. Deze antiklimbeveiliging is een relatief goedkope doch effectieve manier om uw huis te weren tegen inbrekers maar ook dieren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Makkelijk te monteren
  • Roestvast
  • Veilig
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.