Koppelmoeren

Koppelmoeren


Soms is een schroefdraad aan een bout gewoon niet lang genoeg maar kan er niet zomaar een andere bout worden gebruikt; bijvoorbeeld bij een stokeind of specifieke inbuskop. Dan kan een koppelmoer het probleem oplossen. Een koppelmoer is eigenlijk gewoon een hoge moer waarmee twee draadeinden aan elkaar kunnen worden gemaakt. Koppelmoeren zijn glad te verkrijgen of met een zeskant aan de buitenzijde om er een steeksleutel op te kunnen zetten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Met zeskant of glad
  • Per stuk te koop
  • Vanaf M6
  • Handig in gebruik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.