Sleutels op nummer

Sleutels op nummer


Van die dingen die maar af en toe gebruikt worden; een dakkoffer, een laatje van de kast of het slotje van een luikje in de caravan. Het zijn sloten die voorzien zijn van een nummer. En met zo'n slot met een nummerkunnen wij eenvoudig een sleutel bij maken. Het makkelijkste is als u het slotje meeneemt of anders een goede foto maakt.

Ook het maken van brievenbussleutels op nummer of fietssleutel bij laten makenbehoort tot de mogelijkheden. Bij een fietssleutel is het wel zaak dat u het sleutelnummer nog hebt, niet alleen het nummer dat op het slot staat.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel mogelijkheden
  • Pasgarantie van uw nieuwe sleutel
  • Net als originele sleutel
  • Uw sleutels zijn direct klaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.