Deurscharnieren

Deurscharnieren


In onze winkel vindt u een groot assortiment deurscharnieren. Wat voor scharnieren u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren. Zo vindt u bij ons scharnieren voor stompe deuren en opdekdeuren in verschillende maten, met ronde of rechte hoeken, met of zonder kogellager en met of zonder duivenklauw. Deze scharnieren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitgevoerd in verschillende materialen. Heeft u vragen over de scharnieren die u nodig heeft? Wij staan altijd voor u klaar in de winkel om uw vragen te beantwoorden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Allerlei maten
  • Rechte en ronde hoeken
  • Met en zonder kogellager
  • Ook met dievenklauw
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.