Schommelhaken

Schommelhaken


Om veilig te schommelen is een schommelhaak onmisbaar. Een schommelhaak is eigenlijk een hele dikke afsluitbare schroefhaak. Omdat de haak afgesloten kan worden kan een schommel er niet per ongeluk uitgeschommeld worden. Daarom is een standaard krul- of schroefhaak niet veilig om te gebruiken. Tevens zijn de schommelhaken vaak net een slagje dikker. De schommelhaken zijn te koop met een houtdraad voor een plug of in hout en ze zijn te koop met een metrisch schroefdraad voor montage door een houten of stalen balk met een moer aan de bovenzijde.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Afsluitbaar
  • Metrisch of houtdraad
  • Stevig
  • Universeel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.