Installatiedraad

Installatiedraad


Installatiedraad is er in verschillende kleuren. Zo is de fasedraad bruin en wordt deze zwart als deze voorbij een schakelaar is geweest, dan heet het schakeldraad. De aardedraad is de geel-groene draad en de nuldraad is altijd blauw. Als u een installatie van voor 1980 hebt dan kan het zijn dat u nog rode, groene en grijze draad tegenkomt. Rood is blauw geworden, groen werd bruin en grijs is de geel-groene aardedraad. Wij verkopen deze installatiedraad op verschillende formaten rollen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende kleuren
  • Grote en kleine rollen
  • Handige rollen
  • Verschillende diktes
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.