Deurmagneten

Deurmagneten


Er zijn eigenlijk twee soorten deurmagneten; magneten om de deur open te houden en magneten om de deur dicht te houden. Om de deur dicht te houden gaat het meestal om kastdeuren. Deze magneten kunnen eenvoudig in de kast worden geschroefd en zorgen ervoor dat de deur wordt dichtgehouden. De deurmagneten zijn er in verschillende gewichtsterktes en diverse finishes: wit, bruin, messing of vernikkeld, het kan allemaal. Deurmagneten om de deur open te houden zijn anders. Dan heet dat eigenlijk ene magnetische deurvastzetter. Deze speciale deurmagneten zijn erg handig wanneer u de deur simpel open wilt laten staan en weer dicht wilt trekken als dit moet. Op de deur komt een verend kommetje en op de muur wordt een pennetje met een magneet gemonteerd waar de deur aan blijft hangen in geopende stand.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Diverse materialen
  • Eenvoudig te monteren
  • Past bijna altijd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.