Deurstoppers

Deurstoppers


Uw kamerdeur kan behoorlijke schade oplopen wanneer er naast de deur niets is om deze op te vangen. De deurstopper voorkomt het klappen van de deur tegen bijvoorbeeld muren of meubels. Ook dempt deze het geluid van de stoot. Deurstoppers zijn er in alle denkbare vormen en uitvoeringen. Postma en Postma verkoopt zowel eenvoudige, goedkopere varianten als speciale design deurstoppers. Ook raden wij u aan om de deurstopper, indien mogelijk, op de muur te plaatsen in plaats van op de vloer. Zo is de hoek bij de deur een stuk makkelijker schoon en stofvrij te houden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Verschillende maten
  • Diverse materialen
  • Voor wand of vloer
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.