Boormachines

Boormachines


Wij verkopen verschillende boormachines van de Duitse fabrikant Einhell. Deze boormachines kunnen worden voorzien van zowel een snelspankop als een sds-plus kop. Deze sds-plus kop heeft een extra beveiligingssleuf waardoor de boor niet los kan geraken en dus geschikt is voor de zwaarste boorklussen. De Einhell boormachines hebben een krachtige motor en door de speciale lagering en de softgrip handgreep worden trillingen geabsorbeerd en zijn de machines zeer comfortabel in het gebruik. Einhell boormachines staan erom bekend zeer gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar te zijn. Ook hebben wij een zeer ruim assortiment snelspan- en sds-boren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Betaalbaar
  • Prima kwaliteit
  • Op voorraad
  • Verschillende soorten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.