Anti-slip tape

Anti-slip tape


Uitglijden of vallen kan gemakkelijk voorkomen worden met anti-sliptape. In onze winkel vindt u Deltafix anti-sliptape. Deze speciale tape is eenvoudig zelf af te scheuren en aan te brengen op gladde oppervlakken zoals trappen, hellingen, ladders of bijvoorbeeld op boten. Deltafix anti-sliptape is permanent verlijmd, UV- en weerbestendig en bestand tegen temperaturen tussen de -10˚C en +45˚C: een product van goede kwaliteit dat lang meegaat dus!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Blijft goed zitten
  • Superstroef
  • Slijtvast
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.