Kwasten en rollers

Kwasten en rollers


Bij het verven is het belangrijk om te weten wat voor soort verf u gaat gebruiken. Ons assortiment kwasten omvat kwasten van varkenshaar, geschikt voor synthetische verf doordat de verf vloeit en strepen dus niet zichtbaar zijn. Bij het gebruik van watergedragen verf kunt u beter voor kwasten met synthetische haren kiezen. Deze zijn zachter en laten veel minder strepen achter, wat een gewenst effect is omdat watergedragen verf veel minder vloeit. Beide soorten kwasten zijn in onze winkel verkrijgbaar in verschillende maten. Ook verkopen wij rollers, verfbakken en andere schildersaccessoires.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Ruim assortiment
  • Professionele kwaliteit
  • Voor optimaal resultaat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.