Contactspray

Contactspray


Contactspray is een ideaal middel voor het onderhouden van elektrische contacten zoals schuif- en sleepcontacten en regelaars. Contactspray lost vuil en roest op, is vochtwerend en zorgt voor betere geleiding. Omdat contactspray elektrische en synthetische materialen niet aantast, is het dus een perfect middel om de levensduur van uw elektrische apparaten te verlengen. Contactspray is in onze winkel verkrijgbaar van het merk Griffon. De spray wordt geleverd met een extra precisie- spuitslang wat het gebruik vergemakkelijkt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verdrijft vocht
  • Voor optimaal contact
  • Klein verpakt
  • Topkwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.