Nietjes

Nietjes


Wij hebben een uitgebreid assortiment Novusnietjes in het assortiment. Het mooie is dat de nietjes van Novus niet alleen in de Novus-machines passen maar dat Novus ook nietjes maakt voor andere merken. Hebt u nietjes nodig, neem dan altijd een oud doosje of de machine mee zodat we u aan de goede nietjes kunnen helpen. Stopt u de verkeerde nietjes in uw apparaat dan bestaat de kans dat ze vastlopen en u de machine kunt afschrijven. Deze nieten zijn dus ook geschikt voor onder andere: AEG, Arrow, Black&Decker, Bosch, Bukama, Hema, Holz-her, Kinzo, KWB, Lux, Metabo, Neckermann, Peugeot, Pronto, Proxxon, Rapid, Rocagraf, Skandia, Skill, Skrebba, Stanley, Swingline, Top Craft en Wolcraft.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor iedere machine
  • Dik en dun
  • Lang en kort
  • Ook spijkers
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.