Cisa oplegsloten

Cisa oplegsloten


Ter vervanging van een oud oplegslot of als tijdelijk slot kunt u een Cisa oplegslot plaatsen. Deze oplegsloten zijn gemakkelijk te monteren omdat ze dezelfde maat hebben als u bestaande oplegslot, in verschillende maten, met een losse of vaste cilinder in een linkse of een rechtse uitvoering. De Cisa oplegsloten zijn niet SKG gekeurd. Ondanks het veelvuldige gebruik in het verleden en het gemakkelijke monteren raden wij voor een goed beveiligde voordeur altijd een driepuntsluiting aan.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Past op uw deur
  • Eenvoudig te monteren
  • Met drie sleutels
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.