Deurkettingen

Deurkettingen


Om even te kijken wie er voor de deur staat voordat u de deur helemaal open doet of om te voorkomen dat kinderen zo de straat op rennen kunt u een deurketting op uw deur plaatsen. Deurkettingen zijn een ideale vervanging voor kierstandhouders wanneer er een groot diepteverschil zit in de deur en het kozijn. In onze winkel zijn er vele varianten deurkettingen verkrijgbaar. In verschillende kwaliteiten en materialen. Voor een passend advies kunt u altijd langskomen in onze winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Past altijd
  • Eenvoudig te monteren
  • Stevig
  • Draagt bij aan veiligheid
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.