Deursloten

Deursloten


Postma en Postma is sinds 1963 dé sleutelspecialist. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u altijd het juiste slot bij ons kunt aanschaffen vanwege het grote assortiment deursloten dat wij hebben. Hierbij gaat het onder andere badkamer-/binnendeursloten, bijzetsloten, cilindersloten, oplegsloten, glasdeursloten, insteeksloten, loopsloten, pensloten, poortsloten, smaldeursloten en toiletsloten. Bij het aanschaffen van een of meerdere nieuwe sloten kunnen wij u adviseren over het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ en het SKG keurmerk. Zo bent u er zeker van dat u nieuwe sloten laat plaatsen die deugdelijk en zijn, en bovendien lang meegaan. Duurzaam en veilig dus.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Exclusief bij Postma en Postma
  • Uitgebreid assortiment
  • Advies op maat
  • Indien gewenst aan huis gemonteerd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.