Smart Home producten

Smart Home producten


Van slimme deurbellen tot een slimme lamp en van camera's tot melders; bij ons vindt u een uitgebreid assortiment slimme artikelen. Onze Smart Home producten zijn een stuk betrouwbaarder en voordeliger dan de tegenhangers van Philips en Ring maar tegelijkertijd wel allemaal te bedienen via één gratis app zonder abonnementskosten. Uw telefoon geeft een seintje als er iemand voor uw deur staat, als er brand is of als ongenode gasten uw erf betreden. De camera's zijn voorzien van de nieuwste technologie, ze reageren op lichaamswarmte in plaats van beweging. Wij helpen u graag aan het juiste artikel. U vindt de artikelen bij ons voor dezelfde prijs als bij Smart Home online. Kijk voor het volledige assortiment opwww.smarthomebeveiliging.nl


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Uniek bij Postma en Postma
  • Geen abonnementskosten
  • Eenvoudig te installeren
  • Goede backup bij storingen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.