Raamwervels

Raamwervels


Een raamwervel is een simpel stukje hang- en sluitwerk waarmee een binnendraaiend raam dichtgehouden kan worden. Dit gaat dan meestal om een raam aan de binnenkant van een voordeur. Een raamwervel is er in verschillende maten omdat deze ramen niet altijd even dik zijn. Afhankelijk van uw voordeurbeslag kunnen deze raamwervels in de juiste kleur geleverd worden. Als u uw huidige raamwervel wilt vervangen vanwege de kleur of omdat hij stuk is, neem die dan altijd even mee voor de maat.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor een raam in de voordeur
  • Goede kwaliteit
  • Ook verend
  • Verschillende materialen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.