Knopcilinders

Knopcilinders


Voor het snel en veilig openen en sluiten van afsluitbare deuren kan worden gekozen voor knopcilinders. Een knopcilinder is een normaal cilinderslot met aan de binnenzijde een knop in plaats van een sleutelgat. Hierdoor kan een deur bijvoorbeeld als nooddeur fungeren. Knopcilinders zijn niet goedgekeurd in deuren met glas, het advies is om knopcilinders alleen te gebruiken bij dicht deuren. Wij kunnen knopcilinders snel leveren in alle gewenste maten en gelijksluitend met uw andere cilindersloten die u bij ons kunt kopen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Iedere maat leverbaar
  • Voorkomt buitensluiting
  • Voor een veilige vluchtweg
  • Gelijksluitend met de rest
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.