Paumelringen

Paumelringen


Een opdekdeur wordt afgehangen met paumelles. Deze paumelles draaien op een kunststof of teflon ring. Deze ringen worden ook wel paumellelagers genoemd. Na verloop van tijd verslijten deze ringen en kunnen ze worden vervangen. Ze worden ook wel eens toegepast als de deur net iets te laag hangt, door een extra ring te plaatsen komt de deur iets hoger te hangen. De ringen zijn er in twaalf en in veertien millimeter en worden verkocht in een verpakking met daarin een aantal stuks. Meet dus even goed op of de buitenmaat van de paumelle veertien of twaalf millimeter is.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Twee maten
  • Zwart
  • Per pakje te koop
  • Scheelt slijtage van de paumelles
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.