Frezen

Frezen


In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment frezen van RvS Tools, een bedrijf dat sinds 1865 bestaat. Deze fabrikant maakt hoogwaardige frezen voor zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelver. Met deze widia frezen verwijdert u materiaal, maakt u gleuven en rondt u hoeken af. Bij ons is de beste serie van RvS Tools frezen verkrijgbaar, waarmee u bent verzekerd van zeer hoogstaande kwaliteit. Omdat de frees een veelzijdig stuk gereedschap is en er veel verschillende soorten voor verschillende doeleinden zijn, kan het soms lastig zijn om de juiste te vinden. Hierover kunnen wij u altijd adviseren!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel verschillende profielen
  • Op voorraad
  • Topkwaliteit
  • Widia betekent: ‘zoals diamant’
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.