Aarddraad

Aarddraad


Bij woningen van voor 1980 is de elektrische installatie vaak geaard via de waterleidingen in huis. Aardleiding zorgt ervoor dat de elektriciteit via de aarde kan wegvloeien in het geval van een defect. Indien uw huis nog op deze manier geaard is, kunt u aardraad en aardraadklemmen nodig hebben om aan uw leidingen te bevestigen. Aardraad wordt per rol verkocht en de verschillende aarddraadklemmen zitten in een verpakking van meerdere stuks.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor veilig wonen
  • Simpel aan te brengen
  • Verschillende lengtes
  • Ook voor de vakman
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.