Staf en pijp

Staf en pijp


Naast allerlei profielen hebben wij ook staf en pijp (of buis) in het assortiment. Holle pijp of buis is te verkrijgen in aluminium van een paar millimeter tot een centimeter of vier dik. Stalen staf in een of twee meter is er in diverse diameters, zowel glad getrokken als uitgevoerd als betonijzer. Een aluminium pijp kan bijvoorbeeld worden gebuikt als roede in een kast om kleding aan op te hangen. Stalen staf kan rond worden uitgevoerd maar uiteraard ook vierkant. Deze vierkante staf van acht millimeter wordt nog wel eens gebruikt als een krukstift tekort blijkt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Aluminium en staal
  • Per meter of twee meter
  • Op voorraad
  • Hol en massief
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.