Holnieten

Holnieten


Holnieten kunnen worden gebruikt om lagen stof, leer of papier aan elkaar te bevestigen en een scharnierende werking te creëren als dat gewenst is. De meest gebruikte toepassing van een holniet is het werken met leer; bijvoorbeeld voor het zelf maken van een hoes voor een mes of bijl of het repareren van een leren tas. Ook voor het maken van een waaier van papier, bijvoorbeeld voor kleurstalen of een menukaart, zijn holnieten goed te gebruiken. Het is altijd belangrijk om te weten hoe dik het materiaal is dat bij elkaar moet worden gehouden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende maten
  • Voor diverse toepassingen
  • Werkt makkelijk
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.