Briefkasten

Briefkasten


Briefkasten zijn in vele maten, stijlen, materialen en soorten verkrijgbaar, denk aan rvs, gelakt staal of kunststof, op een paal of aan de muur, strak of klassiek, industrieel of speels. Kortom, er is voor elk wat wils. De prijzen lopen dan ook ontzettend uiteen. Kom daarom eens langs om onze showroom te bekijken en kies uw model uit. Het zal u wellicht opvallen dat onze briefkasten, of brievenbussen, groter zijn dan diegene die u online tegenkomt. Dit komt omdat het in veel landen gebruikelijk is om de krant niet in de brievenbus te doen maar in een los krantenvak. De veelal Duitse briefkasten zijn dus te klein voor Nederlands gebruik. Onze briefkasten zijn ruim genoeg om de Nederlandse poststroom op te vangen.Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Lekker groot
  • Ook voor pakketjes
  • Gecoat of RVS
  • Vele modellen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.