Documentkoffers

Documentkoffers


Wij hebben een ruim assortiment brandwerende documentkisten (documentkoffers). De kisten zijn op A5- of A4-binnenmaat en hebben een brandwerendheid van een half of een heel uur. Deze kisten zijn tevens geschikt om media, ofwel usb-sticks enzovoorts, veilig te stellen. De kisten zijn niet zozeer braakwerend, het kleine formaat wordt dan ook wel eens gebruikt om in een braakbeveiligde kluis een brandvrije zone te creëren voor harde schijven en dergelijke. Kluizen zijn namelijk alleen op papier getest, papier kan een hogere tempratuur verdragen dan bij media het geval is.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vuurvast
  • Waterdicht
  • Verschillende maten
  • Ook voor media
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.