IJzerzagen

IJzerzagen


Voor het bewerken van metaal gebruikt u een ijzerzaag. Wij verkopen verschillende ijzerzagen van de Zweedse fabrikant Bahco. Naast de juniorbeugelzagen vindt u ook grotere zagen en de zogenaamde Sandflexzagen. De zagen zijn te verkrijgen met verschillende vertandingen, dit hangt af van de te klaren klus. Als u een nieuw blad plaatst op een ijzerzaag let dan op dat de tanden naar voren gericht staan, een ijzerzaag is namelijk ene duwzaag. Als de tanden de andere kant op staan werkt het voor geen meter.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende vertandingen
  • Solide beugel
  • Zaagt snel
  • Voor optimaal resultaat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.