ABUS hangsloten

ABUS hangsloten


Veiligheid thuis en onderweg bereikt u met de hangsloten van ABUS. Wij hebben een groot assortiment hangsloten. Wij hebben standaard hangsloten, verzwaarde hangsloten, discussloten, codesloten en zelfs ART-gekeurde sloten. De speciale Marine-serie is geschikt om te gebruiken onder de zwaarste omstandigheden en is daarom volledig vervaardigd uit rvs. Standaard hangsloten hebben wij ook in gelijksluitende series op voorraad, enorm handig als u meerdere sloten nodig hebt want dan werken ze allemaal met dezelfde sleutel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Enorm assortiment ABUS hangsloten
  • Topkwaliteit hangsloten
  • Weerbestendige hangsloten
  • Ook hangsloten met cijfercode of gelijksluitend
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.