Zekeringen

Zekeringen


Smeltzekeringen, ook wel glaszekeringen genoemd, zijn te vinden in apparaten en in schakelmateriaal, zoals dimmers. In onze winkel hebben wij veel verschillende zekeringen. Welke u nodig heeft is afhankelijk van de stroomsterkte. Glas-/smeltzekeringen verkopen wij per stuk of in een pakje van tien stuks. Daarnaast hebben wij ook nog de ouderwetse porseleinen zekeringen voor in de materkast, dus hebt u een pakje 16A traag nodig? Postma en Postma heeft het.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Goede kwaliteit
  • Ook voor de vakman
  • Veel keuze
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.