Bouten

Bouten


Waar vindt men het nog; alle soorten bouten verkrijgbaar per stuk voor een normale prijs? Bij Postma en Postma natuurlijk. Of het nu een klein messing boutje is, een rvs bout voor een boot of een stalen bout voor de fiets? Wij hebben ‘m. Zelfs kunststof bouten voor specifieke toepassingen of bouten met een Engelse schroefdraad, BSW, hebben wij in het assortiment en uiteraard allemaal per stuk te verkrijgen. Slotbouten, inbusbouten, zeskantbouten of houtdraadbouten, het ligt allemaal op u te wachten in de winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Enorm assortiment
  • Goede kwaliteit
  • Per stuk te koop
  • Alle materialen en maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.