Postopvangers

Postopvangers


De post achter de voordeur, het is voor veel mensen een reden om een postopvanger te kopen. Met een postzak aan de binnenzijde van de voordeur laat de hond of de kat de post met rust, zien inbrekers niet hoeveel post er op de mat ligt en hoeft u er zelf bij het binnenkomen niet overheen te stappen. Ook voor mensen met rugklachten is een postopvanger een ideale uitvinding. Wij hebben een stevige stoffen postopvanger voor u in het assortiment opgenomen. Kom gerust langs, we laten ‘m graag zien.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Houdt uw post netjes
  • Eenvoudig te monteren
  • Stevig
  • Linnen zak
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.