Drukknopen

Drukknopen


Voor verschillende toepassingen op bijvoorbeeld een boot, op de camping of voor een oldtimer cabrio worden drukknopen gebruikt. Een drukknoop is zeer stevig, weerbestendig en eenvoudig zelf te monteren. Wij hebben twee verschillende soorten drukknopen in het assortiment: drukknopen waarbij beide zijden in stof worden vastgezet en een soort drukknopen waarbij een zijde op een oppervlak wordt geschroefd en de andere zijde in stof komt te zitten om dit stof op een oppervlak vast te zetten. De drukknopen worden verkocht in een verpakking met daarbij de bijbehorende attributen om de drukknopen te kunnen monteren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Sterk
  • Inclusief gereedschap
  • Roestvast
  • Kleine verpakking
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.