Knopmoeren

Knopmoeren


Knopmoeren zijn knoppen met een schroefdraad erin. Deze knoppen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden; als moer om met de hand te verstellen in apparaten, constructies of machines of bijvoorbeeld om een schroefdraad netjes af te werken. De knoppen zijn er als bol of stervormig voor een goede grip. Een knopmoer kan ook handig zijn als de schroefdraad van een knopbout te kort is voor de gewenste toepassing. Dan kan een los draadeind van de gewenste lengte in de knopmoer worden geplaatst met borgmiddel om het draadeind vast te zetten. Onze knopmoeren zijn in verschillende maten per stuk verkrijgbaar.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Supersterk
  • Vele maten
  • Verschillende modellen
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.